marți, 21 decembrie 2010





După cum vedeţi, aveti cu cine vă mândri. Cristina şi Mihaela sunt doua fete extraordinare, serioase.
O felicit pe Mihaela pentru curajul de a urma doctoratul în informatica de gestiune (cu prof. dr. Ioan Andone) şi sper să colaborez cu ea pe plan ştiinţific. Cu Cristina deja am scris un articol.
Conf. dr. Bogdan Pătruţ.


Şi eu m-am bucurat să vă revăd.... mai ales ca prezenţa mea în acest colectiv se datorează şi dvs.... şi vă mulţumesc pentru aceasta! Vă doresc sărbători minunate, pline de bucurie şi zâmbet şi un an nou cu multă sănătate şi prosperitate, pe toate planurile! O zi cât mai frumoasă!

Dedicaţii - oferite invitaţilor la Simpozion.




Colectivului profesoral de Contabilitate de la Colegiul "Ion Ghica" cu urarea de a menţine la nivel ridicat prestigiul acestei instituţii de invăţământ. Prof. Univ. doctor Vasile Pătruţ


Facultatea de Ştiinţe Economice, Catedra de Contabilitate-Finanţe a organizat la data de 16 decembrie 2010, Simpozionul Ştiinţific Naţional "Contabilitatea în contemporaneitatea românească" ediţia aII-a cu tema "Contribuţii băcăuane la teoria, didactica şi practica contabilă". Cu acest prilej a avut loc şi sărbătorirea împlinirii vârstei de 70 de ani a profesorului universitar doctor Vasile Pătruţ şi a 45 de ani de activitate didactică şi ştiinţifică având totodată loc şi prezentarea cărţii "Profesorul Vasile Pătruţ, o viaţă dedicată învăţământului economic şi cercetării ştiinţifice".