joi, 8 noiembrie 2007

ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR * clasa IX D


Timizi şi cu multă curiozitate în priviri ascultăm primele informaţii despre viitorul care ne aşteaptă la Colegiul "Ion Ghica" Bacau. Noi seria 2007-2008, păşim cu multă timiditate pe culoarele liceului, dornici să aflăm cât mai multe despre ce ne aşteaptă ca BOBOCEI.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Nu am stiut cum sa va contactez altfel. Vreau sa va intreb ceva de utlizarea site-ului dumneavoastra.

Numele meu este Alexandra Bulboaca si reprezint firma Smart Solutions & Support, Romania. Specialistii nostrii au creat un material educational care utilizeaza screenshot-uri (capturi imagini site-uri) ale unor pagini de internet. Printre ele se regasesc cateva care infatiseaza site-ul / programul dumneavoastra. Dorim sa va rugam sa ne transmiteti acceptul dumneavoastra formal ca screenshot-ul sa apara in materialul respectiv. Acest lucru il puteti face simplu: raspunzand la acest mesaj.

Materialul creat de noi se adreseaza cadrelor didactice si directorilor de scoli din zonele defavorizate din Romania, si nu este unul commercial. El va fi distribuit gratuit paricipantilor la un program de training care va fi oferit de Ministerul Comunicatiilor persoanelor respective.

Precizam ca, in cazul in care nu primim nici un raspuns pozitiv sau negativ din partea dumneavoastra in circa o saptamana de zile, vom considera in mod automat ca ati fost instiintat cu privire la utilizarea screenshot-ului in materialul nostru si ca ati acceptat in mod tacit aceasta utilizare.

Va multumim!

Cu stima,

--
Alexandra Bulboaca
E&C Deputy Program Coordinator

SMART SOLUTIONS & SUPPORT, Romania
consulting - technology - training – support